måndag 7 december 2015

Lucka 7

Hello!

Dagens lucka tänkte jag skulle vara tips på en blogg. Jag har en liten guilty pleasure och det är några bloggar jag följer ganska slaviskt. Ett av dem, och kanske den som jag ser mest framemot varje dag, är E Billgrens. Har kommer ett plock av hennes senaste som jag tycker är väldigt bra och inspirerande:

Frukost. Hon älskar frukost och har så bra tips och fina stillebensbilder.

http://elsa.elle.se/stora-frukostinlagget/

Eftersom jag typ planerar en badrumsrenovering tycker jag det är jättebra att hon kommer med massa inspiration, som här:

http://elsa.elle.se/enkla-inredningstips-for-badrummet/

Med samma tema kommer här hennes tips och trix på hemmaspa.

http://elsa.elle.se/elsas-spa-3/

Och träning. Även om jag kanske inte skulle anlita henne just som min PT så tycker jag dethär inlägget var så himla bra och vettigt.

http://elsa.elle.se/om-traning/

Annars har hon även bra tips att göra i Europas huvudstäder (speciellt om man gillar vintageshopping och fika), ofta bra och lätta vegetariska recept och även tips att göra i min hemstad, Stockholm. Hon har även fått mig att drömma om att skaffa en massa växter hem till mig, fast jag ju egentligen vet vilken öde de skulle gå till mötes. Annars kan jag ju inte säga att jag direkt hatar deras lägenhet eller är inte alls avundsjuk att hennes mans familj har en kennel med massa hundvalpar

Även om jag vet att det hennes liv inte endast är som i Strömsö (det är också en av anledningarna jag gillar henne, hon tar också upp sådant som är jobbigt, och de som följer kändisskvaller vet ju att hennes familj kanske inte är den mest perfekt) tycker jag det minst en gång per dag är härligt att dyka in i hennes vintageliv.

Kuriosa, hon och hennes man har inte heller en diskmaskin. Det tänker jag på 95 % av gångerna jag står vid min diskho och diskar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar