fredag 5 april 2013

Veckans funderingar


Saker som jag tänkt på under de närmaste dagarna:

- Att även om jag suktat även ljuset så gör det mig alltid så förbannat sömnig när den väl kommer. Det är som om min kropp inte har hunnit anpassa sig i förvandlingen i samma takt som det faktiska ljuset har kommit. Jag tror jag skulle ärligt talat kunna somna sittandes på tunnelbanan.

- Att årets hittils sämsta textrad måste vara:
"Put your favourite dress on girl, ´cause I´m gonna rock your world".

- Att det är fruktansvärt hur folk tror att det är en slags mänsklig rättighet att sitta på uteservering året om i detta land. Ja, det är ljust och nice med solen men det är fortfarande kallt. Och vad gör man då, jo drar till en massa värmelampor till terasserna. Och det är faktiskt inte ens bara nu, på vissa ställen har de värmelampor även under december, januari och februari.

- Att folk verkligen kan delas upp i hund- och kattfolk. (Nästan) varje morgon när jag kutar till jobbet går det en snubbe med en hund tvärs över på andra sidan på gatan där jag bor. Idag hade han en keps med en massa hundar på. Jag har skrattat åt det hela dagen. Alla vet ju till vilken kategori jag tillhör.

- Att jag blivit en av dom som kollar på serier, är nu fast i både Girls och House of Cards. Båda är så förbannat bra.

- Att det är väldigt underligt att även om jag hade glömt ställa in veckarklockan igår så vaknade jag på minuten på den tiden jag hade tänkt ställa in klockan på. Och jag brukar inte ens vakna exakt samma tid varje dag utan spexar till det och varierar lite hullerombuller.

- Att jag kom på i yogan att jag är en sådan som kan ta vara på stunden och blir glad av minsta lilla småsaker, så pass att jag ibland är lite orolig att det hindrar mig att sträva till något annat och större. Detta kallas mindfullness och jag blev även lite orolig när jag såg min framtid framför och ser mig själv under mina pensionsår ha kurser just i mindfullness hemma i min new age lya.

- Att förutom att jobba ska jag bidra med att ta in lite färg till kontoret med färgglada kläder.
Lite i stil med dethär:



Det var alles!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar