tisdag 23 april 2013

Heta löpningstips!!!!

Såhär roligt är det att springa!
Förra året nåddes min löpning till helt nya nivåer, då jag blev en sådan typisk stockholmare som då och då sprang hem efter avslutad arbetsdag för att maximera tiden och gick t.o.m. i löpningsskola.
Nu är jag lika glad som en hund som ska ut och rastas då man obehindrat kan springa igen på bar mark. Och finner mig på dagarna dagdrömmande om att gå ut och springa. Sjukt!
För att fylla upp tystnaden här så kontrar jag med 3 tips för dem som vill känna sig lika vild and crazy på löparstigen.

1) Tänker på mantrat "Dethär är det naturliga rörelsen för mig, människan är born to run" när jag tar mig framåt. Så är det bara att vänta adrenalinet kickar in och man känner den berömda "Runner´s high".

2) Jag brukar mental high fivea andra löpare som kommer emot, och t.o.m le vackert (nojaa, så gott det nu går med flåsandet). Om någon bekant skulle råka sig emot så lovar jag att high fivea påriktigt, eller åtminstone bjuda på ett leende.

3) Den bästa löpningsmusiken är Arcade Fire. Det är så hypnotiserande så det är nästintill omöjligt att stanna mitt i en låt. Nackdelen är att man lite som förstör musiken. Annars har jag slängt ihop en eminent löpningslista på Spotify (Spring!!!) som också nästan är så bra att man bara inte kan stanna och som jag delar gärna om man frågar snällt.

För övrigt är det så konstigt, ibland hatar jag mig själv när jag tagit mig ut och springa, ibland tror jag att jag inte kunde känna mig lyckligare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar