söndag 14 juli 2013

Fruktens natt

En 30-åring blev firad i lördags i den fagra sommarnatten på en gård vid Mälarens strand. Tema för festen var kort och gott, frukt.   
Det hanns med mången mingel med vänner från nära och vänner från förr, grillning, frågesport om födelsedagsbarnet*, skålande i fruktigt bål, liten allsång för födelsedagsbarnet, knäckning av kokosnötter, knapra i sig köttet från kokosnötter, och dans till diverse fruktsånger (och lite till).  
Efter all mat och dans var det dags för ett nattbad som jag gladeligen tog kommandot för. Nångong där dog även min mobil så blev inga sena bilder denhär gången.
Sen cyklade jag hem full av all värme som levererades under festen och märkte att det inte bara lite hade börjat gryna utan solen stod redan i full gass (nästan) mitt på himlen. Det är något med att cykla hem i morgongryningen när det är så lungt i natten och man kan se hela staden stå stilla på vänstra sidan från Gröndalsbron. Så fint, bortsett då från insikten att det kommer att bli en väldigt kort nattsömn. När jag sedan var hemma tror jag hade endast någon promill kvar av min energireserv....

Men oh, those summer nights, alltså!

Lugnet innan stormen, kunde beskriva detta:


Jag kände mig som en fruktsallad, men blev även kallad för Carmen Miranda (googla, det gjorde jag) av mina filmvetarvänner.


Här sades något hiskeligt roligt så jag inte kunde hålla mig samman:

'


Glada partygänget fruktsnittminglar, värt att notera att det var mest flickorna som tog temat på allvar i detta gäng



Frukt, var alltså temat



* som The Real Fruit Girls of Abrahamsberg, där bl.a. jag ingick, tog hem segern. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar